Modern Sprookjesboek. (Voorlees)verhaal voor gevoelige kids vanaf 5 jaar tot jeugd en volwassenen. Over het (B)engeltje in ons hart en het Duiveltje in ons hoofd. En hoe anders ons leven zou kunnen verlopen, afhankelijk van naar welk stemmetje we luisteren :-). Een kleurrijk verhaal over liefde, hoop en gelijkheid.

 

Kopen: mail naar info@annewildiers.be

              of      berichtje/whatsapp via +32499714587

              of      Facebook: www.facebook.com/jellebellecoolehartenkoningin

 

* Prijs/boek: 20 eur

   + ev. verzendkost t/m 2 boeken: 4 eur

          

 

Mail voor meer informatie:

* Verzendkost meerdere boeken

* Verzendkost buitenland

* Een ev. factuur voor jouw aankoop...

 

Woon je in de buurt van Walem of Kontich? We kunnen altijd de beste manier afspreken om het boek op te halen/te overhandingen. Corona-proof!

 

 

Digitaal Sprookjesboek. (Voorlees)verhaal voor gevoelige kids vanaf 5 jaar tot jeugd en volwassenen. Over het (B)engeltje in ons hart en het Duiveltje in ons hoofd. En hoe anders ons leven zou kunnen verlopen, afhankelijk van naar welk stemmetje we luisteren :-). Een kleurrijk verhaal over liefde, hoop en gelijkheid.

Enkele eerste reacties van lezers:

 

Veerle, lerares basisonderwijs: 

 

'Amaai Anne ...

Traantjes rollen over mijn wangen ...

Dit is zoooooooo mooi!!

Echt waar ... ik promoot dit zeker bij mijn collega's, dus laat maar weten vanaf wanneer jouw boek te koop is...

 

Wauw echt waar ... mooie tekst, prachtige tekeningen, kortom, ik heb al heel veel ideetjes om aan de slag te gaan met jouw boek.  Leent zich perfect tot het geven van lessen sociale vaardigheden .  Aangezien we de laatste jaren meer en meer geconfronteerd worden met kinderen die een gebrek hebben aan zelfvertrouwen... ik kan me voorstellen dat als je als ouder of leerkracht, jouw boek zelf goed begrijpt, je heel veel kan bereiken bij kinderen/jeugd/volwassenen met jouw boek!

Dikke merci!

Ik ben fan xxx

 

Kim, vriendin met hooggevoelig dochtertje:

 

Mijn dochtertje heeft het boekje volledig gelezen en vond het reuzeleuk, ze heeft er echt van genoten en ook met de prachtige foto’s, dit maakt het volledig af.

Wij zijn er alvast van overtuigd dat dit een boekje zal zijn dat vele hoogsensitieve kinderen (en anderen natuurlijk ook) echt leuk gaan vinden.

 

Wij willen alvast een eerste gesigneerd boekje :-).

 

Gunther, ex-collega:

 

Ik had een leuk sprookjesboek verwacht, maar het is een héééél leuk en vooral mooi sprookjesboekje geworden, waar je best fier mag op zijn. Vooral de liefde en de passie die je er in stak tijdens het schrijven, kon ik meteen terugvinden.  En merk ik daar stiekem een beetje autobiografie in?...

 

Hilde, ex-collega met kleindochters:

 

Ik ben alvast fan... Nu mijn kleindochters nog maar daar twijfel ik geen seconde aan!

 

Eva, ex-collega:

 

Wat een mooi verhaal,  Anne..

Heb er van genoten! Ik ga het ook zeker aanbieden aan mijn jongste dochter (10 jaar).

Mooi geschreven ook!
Veel succes nog! Je mag er fier op zijn.

 

Bianca Fernandez Gutierrez en Elena:

 

Prachtig boek voor groot en klein! Niet twijfelen, maar kopen. Voor alle ouders, dit boekje biedt een waaier aan mogelijkheden om dingen bespreekbaar te maken met je kids.
Het kan ook dienen als voorleesverhaal met prachtige tekeningen, het is sowieso een boek dat een speciaal plaatsje krijgt bij ons thuis ! Mijn dochter Elena vindt dit een top boek  😊

 

Kim Smets, ex-collega:

Het is een heel mooi boek. Er zijn zeker bekende verhaallijnen waar je jezelf in kan terug vinden! Heel mooi verhaal en mooi plaatjes.  Goed voor elk kindje en om voor te lezen! Dank voor de goede service!!